Сайта е в процес на разработка

В нашия сервиз в София предлагаме :

Диагностика и ремонт на всички марки лаптопи, компютри, монитори и телевизори: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba, Gigabyte, Packard Bell, Gateway, Fuhitsu, Apple, eMachines и много други.

Диагностика ( заплаща се в случай на отказан ремонт!).

Услуги за ремонт на монитори и телевизори.

  1. Диагностика ( заплаща се в случай на отказан ремонт! )
  2. Ремонт на монитори и телевизори с големина от 14” до 65” ( смяна на подсветка и ремонт на електроника ).

–  При ремонт на подсветка цената включва смяна на всички осветителни тела (ленти) на устройството, а не както в по голямата част от сервизите само на дефектиралия диод (лампа)! 

Ремонт на ниско ниво до ниво елемент :


– Почистване и профилактика ( включва смяна на термопаста и термоподложки )

–  Смяна на клавиатура

–  Ъпгрейд на диск (HDD към SSD) и RAM памет;

– Смяна на дисплей/ подсветка на лаптоп;

– Смяна на захранващи букси;

– Ремонт на корпус ( в случай, че не може да се намери нов корпус на вашият лаптоп или цената му е твърде висока ние можем да го възстановим, като повечето случай въстановяването се препоръчва, защото се оправят коструктивни дефекти и корпуса става по-здрав от оригиналното )

Услуги за ремонт на настолни компютри, по отношение на хардуера:


1. Диагностика;
2. Ппочистване и профилактика (включва и смяна на термопаста);
3. Ремонт на захранвания и видеокарти;

Софтуерни услуги:


1. Оптимизиране на операционни системи (Win 7, 8, 8.1, 10, 11);
2. Инсталиране на операционна система (включва инсталиране на драйвъри и основни софтуери за работа, само с лицензиран софтуер);

Срок за диагностика – около 3 работни дни. Срок за ремонт – до 2-3 работни дни (ако са налични всички части) след потвърждение след диагностиката.

Времето нужно за ремонта включва пълното тестване на устройството след ремонта, за да можем да гарантираме за продължителната му работа в бъдеще!

При необходимост от презапояване на компоненти, препрограмиране на чипове, reball-ване, цената се договаря допълнително.

Диагностика и ремонт на лаптопи, компютри, монитори и телевизори НЕ се извършват на адрес на клиента поради необходимостта от техника налична само в нашия сервиз.
Не приемаме разглобени компютри и лаптопи за диагностика / ремонт.

Ако сте от София, можете да предоставите лаптопа, компютър, монитора и телевизора в наш офис лично или да изпратите по куриер.

Работим и с цялата страна, като в този случай е необходимо да изпратите лаптопа, компютър, монитора и телевизора по куриер до нашия централен офис, точният адрес е:
София, ж.к. Дружба 2 бул. „проф. Цветан Лазаров“ 130.

Моля ако използвате куриер ВНИМАТЕЛНО да опаковате пратката и не пестете опаковъчен материал. Можете допълнително да увиете пратката и в стреч фолио. Задължително я обозначете като ЧУПЛИВА !